Hedendaags en elegant: creëer een

feestlocatie die het verschil maakt.​

VISION TENTS IS LEVERANCIER VAN DE UNIEKE BEDOEÏENENTENTEN VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

 

ONZE TENTEN ZIJN AANPASBAAR EN ONTWORPEN VOOR ALLE BUITENEVENEMENTEN EN –GELEGENHEDEN, WAARONDER BRUILOFTEN, MUZIEKFESTIVALS, PRODUCTLANCERINGEN, PRIVÉFEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

 

Flextenten zijn unieke, tijdelijke en flexibele constructies die bijna overal kunnen worden opgezet, op de meeste buitenlocaties. Zo maak je van gewone buitenruimtes spectaculaire locaties. De tenten zien er mooi uit, zijn snel op te zetten en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ze zijn ook wel bekend onder de namen Flextenten,

 Bedoeïenententen Stretchtenten, Elastic Tents, Nomadik Tents en Modular Party Tents.

 

Dus als je een bruiloft aan het plannen bent, of een evenement organiseert, bel ons dan. We bieden professioneel advies en een gunstige prijs, zodat je event spectaculair wordt. We hebben een speciaal, professioneel opbouwteam dat zeer bekwaam is in het installeren van onze tenten. We bieden diensten in heel Europa, waaronder Italië, Spanje, Zwitserland, Nederland, België, Kroatië en Frankrijk.

 

Vision Stretch Tents is een toonaangevend verhuurbedrijf voor flextenten in Italië, Nederland en België. We werken samen met de beste weddingplanners en festivalorganisatoren in heel de EU en leveren schone, betaalbare stretchtenten die professioneel worden opgezet tegen een gunstige prijs. Onze waterdichte, rekbare bedoeïenententen worden in een hoog tempo de eerste keuze in de evenementensector en we blijven toegewijd en flexibel ten opzichte van de behoeften en het budget van onze klanten.

 

Onze flexibele stretchtenten worden geïmporteerd uit Zuid-Afrika. We beschikken over tenten in allerlei maten en kleuren, zodat onze klanten kunnen kiezen uit een breed aanbod voor hun speciale gelegenheid.

 

Onze tenten zijn uniek, eenvoudig te installeren, waterdicht en betaalbaar. Ze maken van je evenement een spectaculaire gelegenheid die allesbehalve gewoon is. De tenten vormen een stijlvol, betaalbaar alternatief voor de normale witte huwelijkstenten.

 

Wil je je bijzondere evenement onvergetelijk maken? Neem contact met ons 

 

Onze unieke flextenten komen uit Zuid-Afrika en worden geproduceerd en gecertificeerd overeenkomstig de hoogst mogelijke normen, zodat ze voldoen aan internationale brand- en veiligheidsnormen. De tenten zijn flexibel en kunnen op veel verschillende manieren worden opgezet. Hierdoor passen ze op de meeste locaties en kunnen onze klanten kiezen uit tal van samenstellingen die passen bij het evenement. We leveren tenten voor openluchtfestivals, bars en restaurants, trouwlocaties, zwembaden en praktisch elke buitenlocatie, waarbij we een bijzondere, unieke ruimte creëren voor elk soort evenement. Onze stretchtenten kunnen worden opgebouwd op oneffen oppervlakken, betegelde ondergronden, stranden, tuinen en stedelijke ruimtes. Eigenlijk overal waar een overkapping nodig is.

 

De flextenten zijn prachtige constructies. Dankzij de unieke kwaliteiten van het stretchmateriaal zijn ze geschikt voor tal van samenstellingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten en passen bij elke locatie.

 

Als we op bezoek komen, bieden we vanuit onze deskundigheid en ervaring een geschikte samenstelling voor de locatie. Hierbij houden we rekening met al uw eisen.

 

Voor tuinen, stranden, stedelijke ruimtes en velden kunnen we onze tenten zo opstellen dat ze precies passen en de perfecte omgeving bieden voor je evenement.

 

 

Flextenten kunnen worden gehuurd en geïnstalleerd in Nederland, Italië, België, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.